fredag 8 maj 2020

UFO-Aktuellts redaktör erbjuds svar för samma taxa som UFO-Sveriges vice ordförande


"Uteblivet svar

Håkan Ekstrand <ekstrand147@gmail.com>

Fre 2020-05-08 19:01



  •  historielararforeningen@outlook.com

Thomas Nordholm, du har inte svarat på frågan jag ställde i mitt förra mejl. Du har ju berömt dig själv att vara för sanningen så jag räknar med att jag får ett svar från dig."


UFO-Aktuellts redaktör Håkan Ekstrand sände ovan mejl som svar på denna bloggpost:

https://historielararna.blogspot.com/2020/05/ufo-aktuellts-redaktor-ber.html


Svar på mejlet ovan med rubrik "Uteblivet svar" som UFO-Sveriges styrelsemedlem Håkan Ekstrand sände till Historielärarföreningen klockan 19.01 8 maj 2020:

Historielärarföreningen har ingen skyldighet att stilla din nyfikenhet eller svara på frågorna du ställer. Men Historielärarföreningen vill självklart att allt ska vara sant. Därför erbjuder Historielärarföreningen att du konsulterar Historielärarföreningens ordförande för att få mediala svar på dina frågor. Han brukar ha hög träffsäkerhet. Så du kommer med stor säkerhet att få ett sant svar. Ordföranden kan erbjuda dig att medialt svara på dina frågor för samma taxa som UFO-Sveriges vice ordförande som amatör tar när han svarar på frågor på universitet och högskolor. Om du inte tycker att AFU:s ordförandes utsagor är kvacksalveri, så kanske du kan acceptera Historielärarföreningens ordförandes utsagor medialt utan att kalla det för kvacksalveri?

Om du däremot anser att Historielärarföreningens ordförande medialt ska svara på dina frågor gratis, så får du övertala AFU:s ordförande att utföra sina föreläsningar gratis också. Lika ska vara lika. Sedan får du ha samma låga krav på en seans hos Historielärarföreningens ordförande som när AFU:s ordförande föreläser. Att med tredje vägen varken vara blint troende och inte heller rakt av skeptisk. Kan du acceptera denna medelväg i en seans med Historielärarföreningens ordförande är du välkommen. Sjävklart ska det vara samma taxa för körersättning som AFU:s ordförande tar. Du ska då ha det låga kravet att vad HLF:s ordförande säger kan vara sant eller så kan det inte vara sant eller mittemellan. Det är ju de kraven ni ställer i UFO-Sverige. Så, hur mycket pröjs brukar UFO-Sveriges vice ordförande ta för en timme?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.