söndag 24 maj 2020

UFO-Sveriges falska intresse för Pentagon och flottan


"Sedan fick jag nyheter från Roger Glassel som fått svar från det amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon om flottans arbete med ufofrågan och det visade sig att det finns en föga känd arbetsgrupp med personal från flera myndigheter som leds av flottan i jakten på att identifiera de inkräktare som observerats och observeras över olika avlysta luftrum."

Citat ovan från 23 maj 2020:
http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=61153

Varför bortförklarar UFO-Sverige inte Pentagon och amerikanska flottan med att de jagar naturfenomen? Det brukar ju vara UFO-Sveriges standardförklaring. Alternativet för UFO-Sverige skulle vara att andra supermakter (hur många är de?) skulle ha vapenslag som Pentagon och amerikanska flottan inte förstår när ufo flyger förbi. Den tredje förklaringen att det skulle vara utomjordingar är alltid utesluten för UFO-Sverige.

Tycker UFO-Sverige verkligen att förklaring ett med naturfenomen eller förklaring två med att annan makt passerat USA:s tekniska förmåga är de mest rimliga förklaringarna till Pentagon och amerikanska flottans arbetsgrupp? Varför detta falska intresse från UFO-Sverige och än värre desinformation på alla föredrag som enmansföretaget UFO-Sverige ställer upp på för tusenlappar?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.