lördag 9 maj 2020

Hur UFO-Sverige lyfter upp händelser som inte alls är ufo


UFO-Sverige vill gärna få svenska folket att tro att det inte finns ufo från andra planeter här på Jorden. Idag kom ett nytt exempel på deras besatthet att lyfta fram naturfenomen för att flytta fokus, Ett framgångsrikt samarbete mellan en privatperson som får lite berömmelse, en journalist på Mariestads-Tidningen som får sin artikel samt UFO-Sveriges vice ordförande som blir utsedd till expert och får reklam för sin riksorganisation. Alla tre nöjda med rampljuset. Ytterligare mark för UFO-Sveriges tes att ovanligheter på himlavalvet har naturliga förklaringar. Vad har detta alls med en riksorganisation för ufo att göra?


"På förmiddagen kom det in en rapport från en kvinna i Skövde som hade sett ett mycket ljusstarkt objekt på himlen tidigt i morse då hon och hennes sambo var ute och rökt på balkongen." 

"När jag ringde upp henne visade det sig att hon mycket väl kände till mig och hade varit och lyssnat på mitt föredrag på högskolan i Skövde i början av året."


"I vilket fall skrev jag en bit om det på Facebook och kontaktade även lokalpressen för att se om de får in egna rapporter."
Citat ovan från 9 maj 2020:
http://csblogg.ufo.se/csblogg3/?p=61002

"Lise-Lotte uppfattade ett starkt ljussken i ögonvrån och fick ögonblicket senare syn på boliden.
– Det var som ett stort ljusklot som kom farande extremt fort."
"DN-journalisten tillika vice ordförande i riksorganisationen UFO-Sverige har talat med Skövdeparet och bedömer att det faktiskt var en bolid de såg.
– I Sverige får vi in en fyra, fem rapporter varje år och sett till hela jorden händer det varje månad.
Fenomenet är alltså inte helt ovanligt, men det är sällan man ser en så pass stor bolid som den på fredagsnatten.
– Det skulle kunna vara rester från Halleys komet som går i en bana runt solen och lämnar efter sig en masa skräp som jorden kör in i mellan den 19 april och 28 maj varje år."
Källa, Mariestads-Tidningen lördag 9 maj 2020. Artikeln är låst för de som inte vill betala för den. Allt handlar om pengar och uppmärksamhet:
https://www.mariestadstidningen.se/2020/05/09/ljusstark-meteor-synlig-runt-vanern/



Den cashade versionen av artikeln gratis för er som inte vill delta i pengarullningen om naturfenomen:

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:W8H9pDL1WiwJ:https://www.mariestadstidningen.se/2020/05/09/ljusstark-meteor-synlig-runt-vanern/+&cd=3&hl=sv&ct=clnk&gl=se



Ni som har ett äkta intresse för ufo kan kontakta journalisten som skrivit artikeln ovan när ni sett något riktigt ufo. Sedan kan ni se om det lika lätt får plats i tidningen som en bolid:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.