söndag 31 maj 2020

UFO-Aktuellts redaktör erkänner att han sänt massvis av mejl till Historielärarföreningen som inte läser hans tidning


"Antal mejl

Håkan Ekstrand <ekstrand147@gmail.com>

Sön 2020-05-31 18:32

  •  Du
"Från historielärarföreningens (läs Thomas Nordholms) blogg sön 2020-05-31

UFO-Aktuellts redaktör Håkan Ekstrand har gett sitt medgivande till att
Historielärarföreningen mejlar DN:s chefredaktör samt
systerorganisationerna till UFO-Sverige i Danmark och Norge.
Historielärarföreningen önskar veta om det är en redaktörs uppgift att
sända elaka mejl till Historielärarföreningen? Vad anser ni om detta?
Han kan sända 15 mejl per helg till Historielärarföreningen, helg efter
helg. Han skriver även till andra personer om Historielärarföreningen"

Från den 11/4 2020 till dagens datum har jag mejlat dig 48 gånger och du har mejlat mig 22 gånger. Det är inte 15 mejl per helg!

Under samma tid har du gjort 153 inlägg i historielärarföreningens (läs Thomas Nordholms) blogg som på något sätt varit nedvärderande och kränkande för UFO-Sverige, AFU, Håkan Ekstrand och Clas Svahn. De sista 10 dagarna har du lyckats klämma in hela 53 st blogginlägg."


Svar från Historielärarföreningen på mejlet ovan från UFO-Aktuellts redaktör Håkan Ekstrand som sitter i UFO-Sveriges styrelse:

Du Håkan har vissa helger sänt uppemot 15 mejl per helg. Varför räknar du sedan 11/4 2020, när du i själva verket har mejlat sedan vintern 2019/2020? Hur många mejl blir det sammanlagt? HLF har svarat på en del av dina mejl. Du har mejlat massvis av frågor och anklagelser och efter ork har vi svarat. Att svara på mejl med kommentarer är inte detsamma som att mejla elaka mejl till någon som du gör. Du förstår väl själv att det inte är normalt för en redaktör för en tidning (UFO-Aktuellt) att sända sammanlagt upp emot 100 mejl till någon som varken läser er tidning eller prenumererar på den eller ens köper den. Får någon 100 mejl av en redaktör ska det väl ha något redaktionellt syfte? Nu har Norsk Ufosenter uppmärksammat ditt tilltag också:

https://historielararna.blogspot.com/2020/05/norsk-ufosenter-delar-mejl-i-styrelsen.html

Dagens Nyheter har läst om ditt tilltag elva gånger idag 31 maj 2020. Tror du de läser något elva gånger om det ser normalt ut? Oavsett om de skriver en notis om det eller inte så förstår du väl att DN finner det märkligt?

Däremot måste en blogg blogga. Därav inget märkligt om Historielärarföreningen skriver många blogginlägg. Vi skriver inget kränkande. Tydligen  tycker du att du ska mejla HLF för vad som står om andra än dig själv också. Du behöver inte försvara deras heder. Andra människor får väl ta den saken själv. HLF kan ju inte veta vad de själva anser om du skriver i deras ställe? Du för inte andra människors talan. Du nämner även UFO-Sveriges vice ordförande som Historielärarföreningen inte har någon kontakt med alls sedan hösten 2019.

HLF kommer att skriva till MUFON också samt andra utländska ufo-organisationer och beskriva att vi erhåller elaka mejl från tidningen UFO-Aktuellts e-post.

Ditt mejl ovan Håkan med denna bloggpost kommer att sändas till Dagens Nyheter, Peter Wolodarski samt Norsk Ufosenter och andra media så att de ser hur du fortsätter och hur många mejl du sammanlagt sänt. Skämmer du ut din tidning UFO-Aktuellt på HLF:s bekostnad så ska det synas. Ikväll 31 maj 2020 har Aftonbladet läst både hur många mejl du sänder utan redaktionellt syfte, samt hur Norsk Ufosenter delar mejl i sin styrelse om dig Håkan:

https://mediacreeper.com/site/historielararna.blogspot.com


Dessutom har Norsk Ufosenter läst denna bloggpost också, ikväll 31 maj 2020 enligt Histats:

https://www.histats.com/viewstats/?sid=4327291&act=10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.